Liefste Kerstman

Hier op het hoofdkwartier van COSH! tellen wij geduldig af naar kerstavond. De gezellige sfeer, de lekkere geur van kaneel en het blije weerzien van familie en/of vrienden is waar het voor ons allemaal om gaat. Het uitdelen van cadeaus gaat hier natuurlijk mee gepaard, maar waar mensen niet onmiddellijk aan denken is hoe duurzaam hun cadeau is. Daarom stelden wij elk onze eigen eco christmas wishlist op om onze pakjestijd een stuk milieuvriendelijker te maken.

Niki

Wat ik het liefste wil voor kerstmis is tijd met mijn dochter en daarom zou ik voor mijn kerst graag met haar de workshop van House Raccoon in Fonetik volgen. Op 9 januari leer je er je eigen terrazzo coasters maken. Maar wat ik nog leuker vind, is dat bij elke deelnemer die zich inschrijft House Raccoon een boom plant. Zo'n initiatieven steun ik met plezier!

Gezichtsverzorging is voor mij van enorm belang. Ik wil namelijk goed voor de dag komen, maar dan wel op een natuurlijke manier. En niets beter dan de producten van Rain Pharma. Ookal heb ik al een paar van hun producten in mijn kastje staan, zou ik nog graag andere uitproberen. En dan zeker als ze van Clothilde in Aalst komen!

Danique

Bij een bezoek aan de nieuwe winkel van Studio AMA werd ik op slag verliefd op het gele jasje uit Soraya's collectie. Ook het hele upcycling concept spreekt mij enorm aan en het zou een echte aanwinst zijn voor mijn kleerkast.

Voor de koude wintermaanden die volgen op kerst, is een warme trui altijd handig. Omdat ikzelf heel erg van het geometrische en grafische houd, koos ik voor de velvet sweater van Abelone Wilhelmsen.
Deze is super zacht, made in Belgium én te verkrijgen bij het leuke designerscollectief EDO Collective.

Morrigan

Als er één iets is waar ik me op het mooist en meest sexy in voel dan is het wel comfortabele lingerie. Die van Ophelia is daarom mijn nummer één op mijn wishlist. Het feit dat ze gemaakt zijn om lang mee te gaan en ontworpen zijn om het vrouwenlichaam te omarmen, geeft mij al vlinders in de buik.

Ik ben grote fan van ringen. Ik heb er wel liefst 5 aan beide handen en voor mij mag er daar zeker altijd een bij komen. De juwelen van Anna Rosa Moschouti zijn zo tijdloos en passen bij alles. Maar ik viel helemaal voor haar limited edition pearl ring. Deze straalt elegantie en romantiek uit, en zou perfect passen bij mijn andere ringen. Ook het feit dat de ring ontworpen is door zo'n talent en daarnaast handgemaakt is, overtuigt mij enkel nog meer.

Maar, lieve Kerstman, als wij nu alle drie eerlijk zijn, zouden wij deze cadeaus met plezier inruilen voor een wereld met minder vervuiling, geweld en onverdraagzaamheid. Want dat is voor ons bij COSH! veel belangrijker dan spullen!

Zalig kerst gewenst van het COSH!-team,

Niki, Danique en Morrigan

xoxo

ps schrijf je je ondertussen in op onze nieuwsbrief?